Η παράσταση – εργαστήρι που ενθαρρύνει την εκφραστικότητα και τη δημιουργική φαντασία των παιδιών μέσα από απολαυστική βιωματική μάθηση.

Η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ την επιτυχημένη διαδραστική sold out παράσταση-εργαστήρι «Μια τελεία… είναι μόνο η αρχή!» που βοηθάει την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης των παιδιών και αγαπήθηκε πολύ από τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους θεατές!

Η ιστορία ξυπνάει τη δημιουργική διάθεση στα παιδιά, με χιούμορ και ευαισθησία. Tο εργαστήρι αμέσως μετά, ενθαρρύνει ΟΛΑ τα παιδιά, με πολύ διασκεδαστικό τρόπο, να εκφράσουν και να αναπτύσσουν την δημιουργικότητα τους στη ζωγραφική ξεκινώντας από μια τελεία!

Μια απολαυστική ιστορία που αφυπνίζει τη σημασία της ενσυναίσθησης αλλά και πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται τα προβλήματά τους με τους άλλους. Προτρέπει τα παιδιά να καλλιεργούν νέες δεξιότητες, ακόμα κι όταν χρειάζονται πολύ εξάσκηση. Το εργαστήρι είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με εξωτερικό παιδοψυχολόγο. Η διαδραστική παράσταση είναι μια δημιουργία της ομάδας ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ, εμπνευσμένη από το γνωστό βιβλίο «Η Τελεία» του Πίτερ Ρέινολντς.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Πέρρυ, ο ήρωας της ιστορίας μας, δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και συχνά τα παρατάει με την πρώτη δυσκολία. Δεν μιλάει για τα προβλήματά του σε κανέναν, παρά μόνο στην κούκλα του, τον Πούκ. Μια μέρα αρχίζει να του απαντάει η κούκλα(!) και όλα θα αλλάξουν στην ζωή του. Μια έκθεση ζωγραφικής στο σχολείο θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τη χαρά της δημιουργικής διαδικασίας και τη δύναμη της συνεργασίας.

 

Η παράσταση-εργαστήρι είναι κατάλληλη για τα μικρότερα παιδιά (3-8 ετών) και διαρκεί συνολικά 70 λεπτά

(μαζί με το εργαστήρι, χωρίς διάλειμμα).

Στην Πρώτη ενότητα τα παιδιά παρακολουθούν τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Μια τελεία… είναι μόνο η αρχή!».

Στην Δεύτερη ενότητα, με την καθοδήγηση των έμπειρων ηθοποιών, τα παιδιά συμμετέχουν σε μια μεγάλη ομαδική ζωγραφιά με ελεύθερα σχέδια και χρώματα, η οποία γίνεται αφορμή να δημιουργήσουν όλα μαζί μια καινούργια ιστορία. Στο τέλος η μεγάλη ζωγραφιά μένει στο σχολείο.

Η παράσταση – εργαστήρι που ενθαρρύνει την εκφραστικότητα και τη δημιουργική φαντασία των παιδιών μέσα από απολαυστική βιωματική μάθηση.

Η καλλιτεχνική δημιουργία αυξάνει την αυτοεκτίμηση.

Από τον Οκτωβρίο στο θέατρο Σταθμός,
κάθε Σάββατο στις 15:00.

Βίκτωρος Ουγκω 55,Αθηνα (Μετρό στάση Μεταξουργείο)

Προπώληση Εισιτηρίων Viva.gr

Παραστάσεις για σχολεία, στο θέατρο σε καθημερινό πρωινό ωράριο αλλα και δυνατότητα να παρουσιάζεται σε χώρους των σχολείων.

Η παράσταση έχει την έγκριση αιγίδας και επιχορηγησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες – ομαδικές κρατήσεις ή προσκλήσεις σε επιλεγμένες ημερομηνίες,

τηλ.: 210-8674657 / 210-8665144,
(Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30),
theatropol@otenet.gr

Επικοινωνία με την ομάδα:
Τηλ.: 210-3222075 / 694-6547814

oneirodrama7@gmail.com

www.oneirodrama.gr

Fb @Oneirodrama

insta Oneirodrama_official 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Βασίλης Παπαλαζάρου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μενιδιάτης

Σύμβουλος εργαστηρίου: Στέλλα Μουδάτσου(παιδοψυχολόγος)

Επιμέλεια-Σχεδιασμός εργαστηρίου: Χριστίνα Μουδάτσου

Στίχοι-Μουσική: Στέλλα Μουδάτσου

Ενορχήστρωση-Μουσική: Πάνος Δουκουμόπουλος

Σκηνικά-Κοστούμια: Κωνσταντίνος Γκουγκούνης

Καλλιτεχνική επιμέλεια-Οργάνωση παραστάσεων: Εύα Στυλάντερ

Ηθοποιοί: Βασίλης Παπαλαζάρου,Σταυρούλα Μελισσάνθη Μάκρα