Τα παιδιά του δάσους

Η νέα παράσταση για τα συναισθήματα και το περιβάλον.

Όταν η πριγκίπισσα ανακαλύψει μια κρυφή έξοδο από το κάστρο θα πάρει την κούκλα της για συντροφιά και θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι μέσα στο δάσος. 

Θα συναντήσει τρία αγόρια – ξωτικά που ζουν στις σπηλιές, στα ποτάμια, στα δέντρα και προστατεύουν το δάσος από κάθε απειλή. 

Τρία αγόρια από τα τρία σημεία του ορίζοντα. Μαζί θα ανακαλύψουν τα συναισθήματα της χαράς και της λύπης, θα κατανοήσουν το φόβο και το θυμό. θα συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό όπλο είναι η φιλία και πλέον μαζί θα συνεχίσουν το ταξίδι της ζωής. 

Πλέον το κάστρο και το δάσος θα έχουν τρία αγόρια και ένα κορίτσι φύλακες και αχώριστους φίλους.

Το παραμύθι βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν τα συναισθήματα τους, να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση αντιλαμβάνοντας τη σπουδαιότητα της φύσης σαν βιολογική ανάγκη, να μάθουν πως πρέπει να προστατεύουν το κοινό μας σπίτι που είναι η ίδια η φύση

Η καινούργια παράσταση για τα συναισθήματα και το περιβάλον.

Το Ονειρόδραμα με την δεκαετή εμπειρία στις παραστάσεις στο χώρο του σχολείο, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή παρουσίαση των παραστάσεων στο χώρο του σχολείου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα (όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν) να παρουσιάσουμε την παράσταση στην αυλή του σχολείου.

Καλέστε μας ώστε μαζί να βρούμε τον καταλληλότερο και ασφαλή τρόπο για που εξυπηρετεί το σχολείο σας.